FES UNA CONSULTA AL I CHING (YIJING) I PREN DECISIONS!

 

i_ching.png

QUÈ ÉS I CHING (WIKIPÈDIA)

El I CHING, Yijing, Yi Jing o Yi Txing és un llibre filosòfic i oracular xinès els primers texts del qual se suposen escrits cap al 2400 aC. El seu títol es tradueix sovint per Clàssic dels canvis o Llibre de les mutacions. La seva finalitat és de descriure i permetre de comprendre els estats del món i les seves evolucions.

Aquesta obra ha influït de manera fonamental el pensament xinès. Partint de  l'oposició/complementarietat entre els principis Yin i Yang (solell i obaga, sol i lluna, mascle i femella, actiu i passiu, etc.) i subdividint aquesta dualitat de manera sistemàtica, s'arriba a una sèrie de 64 estats arquetípics, representats pels anomenats "hexagrames", símbols teòricament capaços d'explicar totes les situacions de l'existència.

La filosofia de l' i ching descriu un univers regit pel principi del canvi a causa de la relació dialèctica entre els oposats. Mai no presenta una situació en la qual no estigui inclòs el principi contrari al rector del signe, que conduirà a un nou estat. Els canvis se succeeixen de manera cíclica, com les estacions de l'any. El canvi es considera com l'única realitat existent, la matèria essent només una manifestació passatgera d'un principi més profund.

Taijimonad.png

COM FEM L' I CHING (WIKIPÈDIA)

Experimentar el Yijing és intentar comprendre com es generen i es produeixen els canvis en les nostres circumstàncies i en nosaltres mateixos. Aquest mil·lenari tractat de lleis universals, l'origen de les quals es remunta a més de 3.000 anys d'antiguitat, ens indica la direcció natural o de menor resistència al canvi que presenta la situació en la qual ens trobem.

La possibilitat de descobrir i desemmascarar les contradiccions que s'amaguen després de les aparences i arribar a comprendre els canvis que es produeixen en la nostra vida, és principalment el que ens ofereix el Yijing a través de l'estructura d'idees representades en els diferents símbols i hexagrames i de les relacions que s'estableixen entre les mateixes.

Si s'aconsegueix comprendre per endavant les possibles conseqüències d'una determinada idea, paraula, fet o actitud, alguns podrien creure que estan endevinant el futur, encara que realment, es tractaria d'una simple previsió, resultat de la comprensió de la relació que existeix entre els esdeveniments.

EL MEU PAPER ÉS AJUDAR-TE A ENTENDRE ELS MISSATGES QUE GENERA L'I CHING EN CONSONÀNCIA A LA PREGUNTA QUE FORMULES, AMB EL MÀXIM DE MATISSOS.

CONTACTA'M!!!

  • MÒBIL  646697337

  • MAIL: vfebrer@gmail.com

Formulari de contacte


 

Localizació

TXIKUNGCOACH no té lloc fixe... Anem on tu siguis

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos