inici > viu... > SUGGERIMENTS PER L'ARA > "EL QUE T'AGRADA FER ÉS DETERMINANT EN LA TEVA SALUT" O " FEM LES NOSTRES LLISTES VITALS"

"EL QUE T'AGRADA FER ÉS DETERMINANT EN LA TEVA SALUT" O " FEM LES NOSTRES LLISTES VITALS"

12/02/2016

Saps de quina manera fer el que t'agrada influeix en la teva salut?

Steven Pressfield en el seu llibre The war of Art (La guerra de l'art) cita un estudi en què a pacients de malalties terminals se'ls dóna la notícia que els queda poc temps de vida:

Molts d'ells decideixen deixar tot i dedicar-se al que estimen. Recorren el món, busquen un amor del passat, canvien de treball. I llavors passa el miracle. La malaltia retrocedeix. El temps de vida s'allarga. En alguns casos, fins i tot el diagnòstic desapareix. Així d'enorme pot ser l'impacte de fer el que ens agrada a la nostra salut.

Perquè el que ens agrada de veritat, el que ens il·lumina i il·lumina al món, és part del nostre propòsit de vida. I estar alineats amb aquest propòsit és bàsic per tenir una bona salut i una vida plena.

Potser el teu propòsit pugui ser la teva professió, potser un hobbie al que li dediques molt de temps.

L'important és començar a donar-li un lloc en la teva vida i oblidar-te de les excuses i resistències. Com fer-ho de manera fàcil i efectiva?

Perquè la veritat és que fer el que ens agrada i connectar amb el nostre propòsit no és fàcil, requereix autoconeixement, valentia, compromís, i molt d'amor propi.

warart.png

Per ajudar-te, et recomano fer aquest seguit de tasques molt senzilles:

  • FES UNA LLISTA DE LES COSES QUE MÉS GAUDEIXES FER.   INCLOU TOT, NO ET CENSURIS RES.
  • FES UNA LLISTA DE LES COSES QUE SOMIES FER PERÒ FAS MOLT POC O NO FAS.
  • REVISA-LA. HAN DE SER COSES QUE CREGUIS REALMENT QUE ET FAN GAUDIR I SENTIR-TE VIU / VIVA.
  • ARA, SOMIA MÉS EN GRAN: AL COSTAT DE CADA ÍTEM DE LES DUES LLISTES ANTERIORS, ANOTA EL TEMPS QUE LI DEDIQUES A L'ACTIVITAT A LA SETMANA.
  • REFLEXIONA SI AQUEST TEMPS ÉS SUFICIENT, O VOLS MÉS D'AIXÒ EN LA TEVA VIDA. SI ÉS AIXÍ, ANOTA AL COSTAT DE CADA ÍTEM QUÈ FARÀS PER TENIR MÉS DE CADASCUNA D'AQUESTES COSES EN LA TEVA VIDA.
  • COMPROMET PER UNA SETMANA A FER MÉS DEL QUE T'AGRADA. ANOTA AL TEU DIARI COM ET SENTS.
  • DESPRÉS D'AQUESTA SETMANA, INCLOU MÉS D'AQUESTES ACTIVITATS EN LA TEVA VIDA DE MANERA PERMANENT.

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos