APRÉN QUÈ SIGNIFICA LA PRÀCTICA

DEL TXIKUNG EN 10 MINUTS


FÀCIL O DIFÍCIL?

La primera vegada que sent parlar de la formació de Txikung, hom pot creure que és molt difícil de realitzar ja que  l'objectiu d'aquesta formació és manipular els meridians Qi per tal d'augmentar l'energia vital es mou a través del seu cos, pot sembla que l'assoliment d'aquest resultat ha de requerir molt entrenament per tal d'obtenir el màxim benefici dels exercicis.

Però, en realitat, els principiants troben que no és tan complicat d'aconseguir grans beneficis del seu entrenament de Txikung, és a dir amb:

  • Respiració simple,
  •  exercicis de postura
  • i meditació.

Aquestes tres bases poden ser utilitzades amb prou eficàcia per augmentar el flux de Qi. Això no vol dir que no es requereix esforç o habilitat per conrear l'energia a través d'exercicis bàsics de Txikung. Sempre que els principiants tenen una idea bàsica d'on i com iniciar la seva formació Txikung, poden fer grans progressos des del principi cap a un camí on la seva vida millora la qualitat.

abrazo-del-rbol-300x289.jpg

POCS EXERCICIS I AMB INTENSITAT I REGULARITAT

La millor manera d'iniciar-se en el Txikung és sota el giatge personal o en grup d'un mestre, per a reflectir la pràctica personal a casa de manera regular. Per al principiant, sempre és millor quedar-se amb moviments i exercicis senzills molt bàsics, en lloc d'acumular massa exercicis amb poca intensitat i fluidesa.

 En lloc d'aprendre molts exercicis diferents, seria molt millor per aprendre els introductoris bàsics i tractar de dur-les a terme de la manera correcta. Això vol dir que s'han de dur a terme d'una manera lenta i controlada. Ningú serà capaç de realitzar tots els exercicis correctament la primera vegada que ells fan. No obstant això, tindran una atenció acurada a la respiració i la postura correcta, petites correccions es poden fer cada vegada que els exercicis es realitzen.

La pràctica també jugarà un paper important en la quantitat de benefici que s'obté de Txikung. Es podria dir que com més es realitzen els exercicis, hi ha major profunditat d'aprenentatgei de benefici.

chikung-barcelona.jpg

ESCOLTAR EL COS

Escoltar al seu cos també és molt important. Si nota que el seu benestar mental i físic d'estar en el camí cap a la millora, llavors vostè està probablement fent les coses correctament i ha de romandre en el camí que vostè està viatjant.

El Txikung per l'auto-sanació s'ha practicat durant molts milers d'anys. Aquesta informació per si sola podria motivar a molts a prendre fins a la pràctica de la formació de Txikung. No importa quina malaltia pateix, pot valer la pena intentar la formació de Txikung per contribuir a la millora de la seva salut.

CONTACTA'M!!!

  • MÒBIL  646697337

  • MAIL: vfebrer@gmail.com

Formulari de contacte


 

Localizació

TXIKUNGCOACH no té lloc fixe... Anem on tu siguis

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos